Interessant om E-Flex in te zetten?

Wanneer is het uitbesteden van het werkgeverschap interessant? En waar moet u op letten wanneer u tijdelijke krachten gaat inzetten.

E-Flex is met name interessant voor bedrijven die werken met tijdelijke krachten. Of het nu gaat om scholieren of studenten, Nederlandse of buitenlandse krachten, parttimers of fulltimers; E-Flex is in al deze gevallen een uitkomst. U betaalt altijd alleen de gewerkte uren, dus niet bij ziekte of vakantie. AB Werkt E-Flex neemt het volledige werkgeversrisico van u over.

U weet vooraf hoe hoog uw personeelskosten zijn, ook bij tijdelijke krachten, en dat is prettig bij het vaststellen van budgetten. Daarnaast wordt u niet verrast door facturen van het UWV, de Belastingdienst, pensioen- en andere verzekeraars, sectorfondsen etc. AB Werkt E-Flex regelt en betaalt deze kosten.

AB Werkt E-Flex is NEN 4400-1 gecertificeerd en biedt dus maximale garantie op het gebied van naleving van de cao en afdracht van sociale premies. Meer hierover vindt u op www.normeringarbeid.nl. Daarnaast is AB Werkt, het moederbedrijf van AB Werkt E-Flex, ook ABU-gecertificeerd en beschikken we over certificering conform NEN-EN-ISO 9001:2008.
Wilt u uw volledige werkgeversrisico uit handen geven en wilt u weten waar u op moet letten bij het inzetten van tijdelijke krachten? Neem contact met ons op 0475- 35 20 30

E-Flex portal login