Accountmanager E-Flex (Payroll)

Klanten bedienen, nieuwe klanten winnen, vraagbaak op gebied van personeel en verloning.

De hedendaagse digitale wereld biedt nieuwe mogelijkheden, ook op personeelsgebied. Dit vraagt een sterke interne organisatie gecombineerd met klantgerichtheid. Heb jij het in je?

E-Flex is een digitale dienstverlening waarbij onze klanten zelf hun medewerkers werven en selecteren. AB Werkt neemt door middel van payrolling het hele juridische werkgeverschap over van de klant. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op korte termijn op zoek naar een

Accountmanager E-Flex (Payroll)

Rayon West-Brabant/Zeeland


Samen met de manager E-Flex en de administratieve binnendienst ben je verantwoordelijk voor het hele payroll proces bij de klanten: van acquisitie tot correcte uitvoering.

Klanten werven en selecteren zelf hun personeel maar leggen het juridische werkgeverschap en de verloning bij AB Werkt. Hiervoor is een digitaal loket ingericht waarbij de klant zoveel mogelijk zelf doet. AB Werkt zorgt vervolgens voor een correcte administratie en verloning. De klanten zijn met name actief in de agrarische sector. Maar ook aanverwante sectoren die veel met seizoensarbeid te maken krijgen, weten ons steeds meer te vinden.

Je adviseert de klanten over de inzet van payroll en bent eerste aanspreekpunt als er vragen zijn of advies nodig is. Je zorgt zelf voor de acquisitie van nieuwe klanten en neemt deel aan open dagen en netwerkbijeenkomsten. Je waakt er over dat wet- en regelgeving correct wordt nageleefd en dat de juiste cao's worden toegepast. Hierbij kun je altijd terugvallen op de manager E-Flex en de expertise van de interne organisatie van AB Werkt.

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met duidelijke seizoenspieken.

Opleiding en ervaring

We vragen een hbo-diploma in een commerciële richting, en de nodige affiniteit met het werkveld. Je bent commercieel sterk en hebt bij voorkeur de Basisopleiding Intercedent gevolgd. Verder ben je klantgericht en maak je je computerprogramma's snel eigen. Je werkt secuur en nauwgezet en je kunt slagvaardig handelen als dat nodig is. Je bent woonachtig in de regio, hebt een rijbewijs en bij voorkeur ervaring in de detacherings- of uitzendbranche.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Plus een laptop en telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden verder op deze website of de website van AB Werkt www.ab-werkt.nl. Voor specifieke informatie bel je met Paul Palmen, manager E-Flex: 0475-352030.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, graag met in de onderwerpregel de vermelding 'Accountmanager E-Flex '.

E-Flex portal login