Parttime administratief medewerker E-Flex

Klanten bedienen, vraagbaak op gebied van personeel en verloning.

De hedendaagse digitale wereld biedt nieuwe mogelijkheden, ook op personeelsgebied. Dit vraagt een sterke interne organisatie gecombineerd met klantgerichtheid. Heb jij het in je?

E-Flex is een digitale dienstverlening waarbij onze klanten zelf hun medewerkers werven en selecteren. AB Werkt neemt door middel van payrolling het hele juridische werkgeverschap over van de klant. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op korte termijn op zoek naar een

Administratief medewerker E-Flex - parttime

Standplaats: Roermond


Klanten werven en selecteren zelf hun personeel maar leggen het juridische werkgeverschap en de verloning bij AB Werkt. Hiervoor is een digitaal loket ingericht waarbij de klant zoveel mogelijk zelf doet. AB Werkt zorgt vervolgens voor een correcte administratie en verloning. De klanten zijn met name actief in de agrarische sector. Maar ook aanverwante sectoren die veelal te maken hebben met seizoensarbeid, weten ons steeds meer te vinden.

Samen met de collega's van de administratieve binnendienst ben je verantwoordelijk voor de hele afhandeling van alle administratieve zaken ten behoeve van het payroll-proces bij onze klanten. Als administratief medewerker zorg je voor een correcte en volledige administratieve afwikkeling. Denk hierbij aan het maken van contracten, verwerken van mutaties en het signaleren van onvolkomenheden in de personeelsdossiers.

Je waakt er over dat wet- en regelgeving correct wordt nageleefd en dat de juiste cao's worden toegepast. Hierbij kun je altijd terugvallen op de collega's op de afdeling en de expertise van de interne organisatie van AB Werkt.

Een veelzijdige functie in een dynamische omgeving met duidelijke seizoenspieken.

Opleiding en ervaring

We vragen een mbo-diploma op administratief gebied; affiniteit met het werkveld is een pre. Je bent administratief goed onderlegd en maakt je computerprogramma's snel eigen. Je werkt secuur en nauwgezet en je kunt slagvaardig handelen als dat nodig is. Uiteraard kun je je schriftelijk goed uitdrukken. Je hebt bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring.

Deze parttime functie is voor minimaal 20 uren/week.

Goede voorwaarden, leuke baan

Als professioneel werkgever weten we wat het is om mensen aan ons te binden. Naast een interessante en zelfstandige baan kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Plus een telefoon van de zaak. AB Werkt omarmt het vernieuwde werken waarbij ruimte wordt gegeven aan tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Wil je meer weten?

Kijk voor achtergronden verder op deze website of de website van AB Werkt www.ab-werkt.nl.  Voor specifieke informatie bel je met Paul Palmen, manager E-Flex: 0475-352030.

Je schriftelijke sollicitatie met motivatie kun je sturen naar agrosveld@ab-werkt.nl, met graag in de onderwerp-regel de vermelding 'Administratief medewerker E-Flex'.

E-Flex portal login