AB Werkt E-Flex: digitaal uitzenden

Flexibele medewerkers zijn in vele sectoren onmisbaar. Door snel op- en af te kunnen schalen met personeel ben je als werkgever flexibel en wendbaar.

Het inrichten van die flexibele schil is vaak een hoop gedoe. Waar vind je die flexibele medewerker? Hoe zorg je dat alles goed is geregeld volgens het Nederlands arbeidsrecht en loop je tegelijkertijd als ondernemer niet te veel risico’s?

AB Werkt E-Flex begrijpt als geen ander met welke dilemma’s je te maken hebt. E-flex is het digitale uitzendbureau van AB Werkt waarbij je zo veel mogelijk zelf regelt. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten. Tegelijkertijd kun je er op vertrouwen dat alles volgens wet- en regelgeving is geregeld met toepassing van de juiste verloning.

Heb je nog vragen?
Bekijk eerst onze lijst met veelgestelde vragen en antwoorden. Kom je er niet aan uit? Neem contact op met je contactpersoon.
 

Veelgestelde vragen

Hoe gaat een en ander in zijn werk?
AB Werkt E-Flex heeft de werving en selectie van de medewerkers volledig digitaal geregeld.

Heb je een vacature, dan voer je deze zelf in op de portal van AB Werkt E-Flex. Daarna wordt deze getoond op de website.

Een werkzoekende ziet deze vervolgens op de website. Om te kunnen solliciteren moet hij of zij zich eenmalig inschrijven. Daarna kan hij reageren op de vacature. Wij stellen de kandidaat aan je voor en je kunt er dan voor kiezen om de kandidaat te accepteren. Vervolgens starten wij het proces van het aanbieden van het contract etc.

Wat als ik zelf al een goede medewerker heb gevonden?
Het kan zijn dat je al een kandidaat hebt die bijvoorbeeld al eerder voor je heeft gewerkt. Of je kent iemand uit je netwerk die goed zou passen. Stuur dan de link van de vacature aan de betreffende persoon door zodat hij (of zij natuurlijk) kan solliciteren.

Mijn medewerker spreekt geen Nederlands
Veel medewerkers van de klanten van AB Werkt E-Flex komen uit Polen en Roemeniƫ. Wij hebben al onze communicatie dan ook beschikbaar in diverse talen: Nederlands, Engels, Pools en Roemeens. Ook de medewerkersportal is beschikbaar in deze talen.

Alles goed geregeld
Gaat de medewerker aan het werk, dan zorgen wij voor een correcte verloning. Je kunt gebruik maken van de flexibiliteit die de ABU cao biedt. Dat betekent dat je meerdere tijdelijke contracten aan de medewerker kunt aanbieden. Tot maximaal 4 jaar flexibel. Je betaalt 1 uurtarief waarin alle opslagen, vakantiedagen en vakantiegeld zijn inbegrepen. Je weet waar je aan toe bent. Het juridisch werkgeverschap ligt niet bij jou als werkgever, maar bij AB Werkt. Dat betekent dat wij ook het aanspreekpunt zijn op het moment dat een medewerker bijvoorbeeld ziek wordt.

De voordelen nog eens kort op een rij

  • Geen werkgeversrisico.
  • Duidelijke en transparante tarieven.
  • Volledig digitaal.
  • Geen investering in software.
  • 24/7 toegankelijk.

Het verschil tussen AB Werkt E-Flex en Payroll
Heb je zelf een medewerker geworven die je tijdelijk in dienst wilt nemen? En valt je bedrijf onder de werkingssfeer van de cao Open Teelten of Glastuinbouw? Dan kun je bij ons gebruik maken van AB Werkt Payroll. Daarvoor gelden iets andere voorwaarden. Klik hier voor meer informatie.

E-Flex is een onderdeel van de coƶperatie AB Werkt Zuid-Nederland. Actief in de drie zuidelijke provincies, te weten Limburg, Brabant en Zeeland. Meer weten over AB Werkt? Klik hier